Naisasialiitto Unioni hakee viestintäkoordinaattoria ja päätoimittajaa

Naisasialiitto Unioni hakee viestintäkoordinaattoria, joka toimii myös päätoimittajana yhdistyksen kustantamalle feministiselle aikakausilehti Tulvalle.

Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan helmikuun 2020 aikana. Työstä noin 50 % on Naisasialiitto Unionin viestintään liittyviä tehtäviä ja noin 50 % Tulva-lehden tuotantoon ja sen sosiaalisen median kanaviin ja digitaaliseen viestintään liittyviä tehtäviä.

Viestintäkoordinaattori vastaa järjestön sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelemisesta sekä toteuttamisesta yhteistyössä muun toimiston ja hallituksen kanssa järjestön viestintäsuunnitelman mukaisesti. Hakijalta odotetaan kokemusta yhteisöjen sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä erityisesti sosiaalisen median tuntemusta.  Kuvankäsittelytaidot lasketaan eduksi.

Tulva on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä feministinen aikakauslehti, jota kustantaa Naisasialiitto Unioni ry. Tulva käsittelee ajankohtaisia ilmiöitä, politiikkaa ja kulttuuria. Lehden painos on 3000 kappaletta.  Päätoimittajan työtehtäviin kuuluu Tulvan journalistisen sisällön suunnittelu, lehden kokonaisuuden hallinta, lehteen liittyvien hallinto-, toimisto- ja henkilöstöasioiden hoitaminen, lehden taloudesta vastaaminen, markkinointi ja viestintä. Vuoden 2020 Tulva siirtyy osittain verkkolehdeksi. Yksi vuoden numeroista julkaistaan verkkolehtenä.

Hakijalta odotetaan journalistista osaamista ja kokemusta sekä kykyä johtaa luovaa, pääosin freelancereista koostuvaa avustajakuntaa. Päätoimittajan tulee tuntea digitaalisen median toiminta ja journalistinen sisällön tuottaminen monipuolisesti. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää feminismin tuntemusta.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Palkka on 2900 e/kk + lounasetu. Työsuhteessa noudatetaan sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Sähköpostihakemusten tulee olla perillä 12.1.2020 mennessä osoitteessa paasihteeri@naisunioni.fi. Liitä hakemukseen 1-2 juttunäytettä sekä 1-2 näytettä viestintäosaamisesta joko dokumenttina tai linkkinä.

Tiedustelut: (8.-9.1.2020) p. 09 643 158 ja (10.1.2020) p. 040-7739632, pääsihteeri Milla Pyykkönen, Naisasialiitto Unioni ry, paasihteeri@naisunioni.fi

 

Lisätietoja

Kategoria

Tiedotteet

Avainsanat

Päivämäärä

Jätä kommentti