NAISUNIONI Naisasiaa vuodesta 1892

Kokoukset

Ylimääräinen yleiskokous 28.5.2017

Tervetuloa Naisasialiitto Unioni ry:n ylimääräiseen yleiskoukseen sunnuntaina 28.5.2017 kello 12.00. Kokous järjestetään Kynnys ry:n tiloissa osoitteessa Siltasaarenkatu 4 (5. krs), 00530 Helsinki.

Kokouksessa käsitellään Naisasialiitto Unionin sääntöuudistusta ja Ida Salinin kesäkotirahaston sääntöuudistusta sekä täydennetään hallitusta yhdellä varajäsenellä vuoden 2017 loppuun asti.

Naisasialiitto Unionin sääntöuudistuksen yhteydessä käsitellään hallituksen esitystä muuttaa sääntöjen 3§ Jäsenyys siten, että jäsenyys olisi jatkossa avoin kaikille luonnollisille henkilöille. Kyseessä on sääntömuutosten ensimmäinen käsittely, jossa ei vielä äänestetä muutoksista. Toinen käsittely ja päätökset muutoksista tehdään syksyllä yhdistyksen kokouksessa.

Ida Salinin sääntöuudistuksen osalta hallitus esittelee kokouksessa uudistuksen tilanteen. Päätökset uudistuksesta tehdään syksyllä yhdistyksen vuosikokouksessa.

Oletko kiinnostunut hallituksen varajäsenyydestä? Ehdolle hallituksen varajäseneksi voi asettua kokouksessa, tai mikäli ei pääse paikalle, voi myös lähettää etukäteen vapaamuotoisen hakemuksen pääsihteerille (paasihteeri@naisunioni.fi). Varajäsenillä on aina läsnäolo- ja puheoikeus hallituksen kokouksissa.

Kokouksen esityslista on nähtävillä osoitteessa naisunioni.fi viikkoa ennen kokousta. Muu kokousmateriaali on samasta ajankohdasta lähtien jäsenten nähtävillä Unionin toimistolla.

Yhdistyksen yleiskokouksessa kaikilla Naisasialiitto Unionin jäsenillä on puhe-, läsnäolo- ja äänioikeus. Kokoukseen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Tilaisuuksissa on kahvi- ja teetarjoilu. Tila on esteetön.

Alta löytyvät syyskokouksen 2016 pöytäkirja, kokoussäännöt sekä ylimääräisen yleiskokouksen esityslista.

Siirry sivun alkuun
 
Tekninen toteutus: Slap Media
Ulkoasu: Hahmo Design