NAISUNIONI Naisasiaa vuodesta 1892

Minna Salami

Feminismin tulevaisuus - Naisasialiitto Unioni 125 vuotta

Naisasialiitto Unioni perustettiin 125 vuotta sitten. Juhlimme upeaa historiaamme katsomalla tulevaisuuteen: Järjestämme perjantaina 29.9. klo 13-16 kaikille avoimen seminaarin teemalla Feminismin tulevaisuus.

Seminaari järjestetään Helsingin eurooppalaisen koulun juhlasalissa (Bulevardi 18), samassa paikassa jossa Unioni perustettiin vuonna 1892.

Pääpuhujaksi saapuu suomalais-nigerialainen feministiaktivisti, -luennoitsija ja -bloggari Minna Salami. Salami tunnetaan etenkin Ms Afropolitan -sivustostaan, joka on nostanut hänet kansainväliseen tietoisuuteen. Salamin näkökulma feminismiin on globaali, ja häntä onkin kutsuttu yhdeksi aikamme tärkeimmäksi feministiseksi ääneksi. Elle-lehti listasi hänet vastikään maailmaa muuttavan 12 vaikutusvaltaisen naisen joukkoon, Michelle Obaman ja Angelica Jolien ohelle. Seminaarissa on myös runsaasti muuta ohjelmaa, mm. Vuoden 2017 Lyytin palkitseminen ja Lyytin puhe.

Juhlaseminaarin ohjelma julkaistaan elokuussa, mutta laita päivämäärä jo kalenteriin. Samana iltana on luvassa räjähtävät feministiset iltabileet, joihin kaikki feministit ovat tervetulleita!

Lisätietoja:

Milla Pyykkönen
pääsihteeri
paasihteeri(at)naisunioni.fi
040 773 9632

Siirry sivun alkuun
 
Tekninen toteutus: Slap Media
Ulkoasu: Hahmo Design